Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.05.2019 11:16

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun bir çalışma sarf eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde gerçekleştirdiği restorasyon çalışmasını tamamladı.  Restorasyonun yanı sıra tarihi yapının dokusuna uygun yapılan iç tasarımı ile de büyük beğeni toplayan Bakkal Şükrü Evi, kent turizmine hizmet vermeye başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de yıkılmaya yüz tutmuş ve harabe görünümdeki Bakkal Şükrü Evi’ne can verdi. Cumhuriyet Dönemi mimari eserlerinden olan yapıda özenle restorasyon çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu önemli yapıyı gelecek kuşaklara taşıdı. Tarihi yapının dokusunu uygun iç tasarımı, peyzaj uygulaması ve restorasyonu ile ilçe turizmine hizmet veren yapı ziyaretçilerini ağırlıyor. Yapılan çalışmayla birlikte tarihi yapının tüm güzelliklerinin ortaya çıktığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “il genelinde kültürel ve tarihi değerlerimize sahip çıkıyoruz. Bu anlamda Alaşehir ilçemizde de harabe görünümde olan bu tarihi yapıyı eski ihtişamına kavuşturduk” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu