25.06.2019 12:03

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Kula’nın Körez Mahalle Muhtarı Hikmet Dönmez, Narıncalıpıtrak Mahalle Muhtarı Eşref Yağcı ve Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Kuş’u makamında ağırlayarak hizmetlerle ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Kula ilçesine bağlı mahallelerde görev yapan muhtarları makamında konuk etti. Ziyarette Körez Mahalle Muhtarı Hikmet Dönmez, Narıncalıpıtrak Mahalle Muhtarı Eşref Yağcı ve Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Kuş yer aldı. Genel Müdür Başaran, Kulalı muhtarlar ile MASKİ’nin ilçede yürüttüğü hizmet ve faaliyetler hakkında görüşme gerçekleştirerek, muhtarların talep ve görüşlerini dinledi.

“Kapımız herkese açık”

Muhtarlık görevinin önemine bir kez daha değinen MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla aramızda bir nevi köprü görevi üstlenmektedir. 17 ilçesi olan ilimiz için de bu bağlantıları sıkı tutmak daha da mühim hale geliyor. Sürekli iletişim ve koordinasyon halinde kalarak, bu yolla mahallelerimizin nabzını tutuyoruz. Kapımız, tüm hemşerilerimize her zaman açıktır” dedi