Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.07.2019 14:52

Kula ve Selendi’ye ziyarette bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Emre Özünlü, ilçelerde yürütülen faaliyetler hakkında inceleme yaptı. Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş‘ı da makamında ziyaret eden Özünlü, çalışmalarla ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Emre Özünlü, Selendi ve Kula ilçelerine ziyaret düzenledi. Ziyaretler sırasında Genel Müdür Yardımcısı Özünlü’ye, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Bahadır Belek ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Hayri Okkalı eşlik etti. Özünlü ve beraberindekiler, öncelikle Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ile makamında görüştüler. Görüşme esnasında Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Sakin Gürbüz ve Selendi MASKİ Şefi Uğur Akıncı da hazır bulundular. Ardından ise Kula’ya geçilerek, Kula MASKİ Şefi Tuğba Ural’ın da katılımıyla ilçede yer alan malzeme deposunda incelemeler gerçekleştirildi.

Amaç, her zaman daha iyi hizmeti sunmak

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Emre Özünlü, “Sorumluluk alanımız içerisindeki daire başkanlıklarımız bünyesinde yürütülen tüm iş ve işleyişi kontrol altına almak ve koordinasyonu güçlü tutmak adına sürekli olarak ilçe birimlerimizle temas halindeyiz.  Buralarda yapılanları gidip yerinde görerek, konuşarak, varsa talepleri dinleyerek hep daha iyi hizmeti sunmanın çabası içerisindeyiz. Bu anlamda birlikte mesai harcadığımız ekibimin de gayretlerini görüyor, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu