14.07.2019 13:50
MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak ülkemizin bir daha böyle acı günler yaşamamasını diledi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Genel Müdür Başaran mesajında, “15 Temmuz 2016 günü gerçekleşen ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan kalkışmanın üzerinden 3 yıl geçti. Cumhuriyet tarihimize adını cesaret ve kahramanlığıyla yazdıran Türk halkı, ülkesini ve milletini müdafaaya katkı sağlamak adına güvenlik güçleriyle işbirliği yaparak adeta sokaklara döküldü. Bu uğurda ülkemiz genelinde canlarını yitiren askerlerimiz, emniyet mensuplarımız ve vatandaşlarımız oldu. Bu vesileyle hepsine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Aynı şekilde gazilerimize de gösterdikleri kararlılık ve fedakarlıktan ötürü müteşekkiriz. Dilerim ki güzel ülkemiz bir daha böylesi acı bir gün yaşamaz ve ilelebet payidar kalarak, vatanın bütünlüğüne karşı koyan her türlü girişim karşısında aynı şekilde dik ve kararlı duruşunu sürdürür” dedi.