Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.06.2013 15:20

MANİSA METEM Lisesi yönetimi, Manisa Belediyesi’nin okullarına yaptığı önemli katkılardan dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ziyaretinde bulundu. METEM’de yaklaşık 10 yıldır görev yaptığını belirten Okul Müdürü Ayhan Çileli, “Devlet adına ilk defa elimizden tutan, ilk defa orada bu denli ciddi eksiklikleri gideren bir büyüğümüzün, bir hemşerimizin, bir başkanımızın olmasından son derece mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bunu bütün içtenliğimle ifade ediyorum” dedi.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Müdürü Ayhan Çileli, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Okul Aile Birliği ve öğrenciler, okullarına sağladığı destekler nedeniyle Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve Tamir Çipiloğlu da hazır bulundu. Başkan Ergün’e öğrenciler tarafından yapılan ay yıldızlı masa süsünden hediye eden METEM Müdürü Ayhan Çileli, “Çocuklarımızın bir yıl boyunca üzerinde çalıştığı bir ürün. Bize vermiş olduğunuz desteklerin, hizmetlerin hatırasına. Biz o hizmetleri ve ilginizi hiçbir zaman unutmayacağız. Bu hediyemizle siz de bizi hatırlarsınız diye küçük bir armağanımız” dedi. Çileli, Başkan Yardımcıları Açıkdil ve Çipiloğlu’na da aynı hediyeden takdim etti.

Okulumuz her şeyiyle yepyeni görünüm kazandı

Belediye Başkanı Cengiz Ergün nezdinde Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü ve Park ve Bahçeler Müdürü Serpil Çakır’a okullarına destek vermek için ortaya koydukları gayretlerden ötürü teşekkür eden MESOB Başkanı Hasan Geriter, “Zaman içerisinde okul yönetimimiz, Okul Aile Birliğimiz, öğrencilerimiz kulaklarınızı hep olumlu yönde çınlattılar. Tabi bizim en büyük zevk aldığımız iş özellikle misafirhane ve yatakhanelerin, ihtiyaç sahibi 30’u aşkın öğrencilerimiz o misafirhanede kaldıkları sürece samimiyetle herkesin, her gün dua ettiklerini gördük. Temiz bir mekanda hem yıkandılar, hem yattılar. Bu zaman içerisinde okulumuzun 4 katındaki tuvaletleri, banyoları, 8 ayrı odası tamamıyla yenilendi. Atık su, pis su işleri de yapıldı. Duvar ve yer seramiklerini yaptık. Okulumuzun yemekhane ve toplantı salonu dediğimizde hem duvar, hem boya, hem tavanı tamamen düşmüştü. Bütün bunlar da oldu. Tabi altyapı içerisinde elektrik ve benzeri işlerimiz de oldu. Gözle görülen çevre düzenlemesiyle ilgili okulumuzun tüm bahçesi, kaldırımları, su problemimiz de çözüldü. Son olarak vizyon görüntü olan döküntü tahtaların altındaki kamelyamızın Shangai modeliyle düzenlenmesi, bize ayrı bir keyif verdi. Biz bu konuda teşekkür ediyoruz. Bu bize değil, orada okuyan 465 öğrencimize bir hediyedir. Ektikçe tarlada tohum oluyor. Sizlerin de oraya yapmış olduğunuz hizmetleri tarlaya atılan bir tohum olarak görüyoruz” diye konuştu.

Amacımız çocukların mutlu ortamda eğitim almaları

Ziyaretleri nedeniyle METEM yönetimine ve MESOB Başkanı Hasan Geriter’e teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Tabi bulunduğumuz makamlar, hizmet makamları. Bizim görevimiz, Manisa’da yaşayan bütün vatandaşlarımıza, ailelerimize, çocuklarımıza onların eğitimleri konusunda her türlü hizmeti verebilmeyi gerektiriyor. Bizler de daha önce yapmış olduğumuz okul ziyaretinde tüm eksiklikleri görmüştük. Buradaki eksiklikleri ilgili müdürlükteki arkadaşlarımız tespit etmişti. Biraz gecikmeli de olsa, sonuçta bugün bitmiş olması, iyi bir noktaya gelinmiş olması bizleri daha mutlu etmiş durumda. Bunlar görevlerimiz arasında. Bu görevleri mümkün olduğunca, imkanlar dahilinde sıraya koyarak Manisa’da 60’ın üzerinde okulun yenilemesini yaptık. İnşallah çocuklarımızın daha iyi ortamlarda, kendilerini mutlu hissedecekleri ortamda eğitim görmeleri bizleri mutlu ediyor. Güle güle kullansınlar” dedi.

10 yıldır böylesi ciddi destek görmedim

Ziyarette hazır bulunan öğrenciler de Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e okullarına yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür etti. Öğrenciler, spor alanı ve oturma bankı taleplerini Başkan Ergün’e iletti. Okullarına hiçbir okula yapılmadığı kadar destek yapıldığını ifade eden METEM Müdürü Ayan Çileli, “Ben 10-11 yıldır bu okuldayım. Tabiî ki Başkanımızın zaman zaman destekleri oluyordu ama devlet adına ilk defa elimizden tutan, ilk defa orada bu denli ciddi eksiklikleri gideren bir büyüğümüzün, bir hemşerimizin, bir başkanımızın olmasından son derece mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bunu bütün içtenliğimle ifade ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Uzun yıllardır o eksiklerimizin, o sıkıntılarımızın üst katta yıkanan çocuğumuzun sularının alt kattaki çocuklarımızın üstüne akması ve bunu gidermememiz hakikatten üzüyordu bizleri. Sayenizde hepsi halloldu. Bütün sorunlar bitti. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu