11.10.2019 16:08

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatı’ndaki askerlerimiz adına çorba hayrı yaptı. Çorba hayrına Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler ve daire başkanları da katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından Hatuniye Camii’nde çorba hayrı yapıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de yürütülen harekatta yer alan askerler için yapılan çorba hayrına Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Şehzadeler ilçe Başkanı Şener Özten, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay vatandaşlar katıldı. Hatuniye Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrasında vefat eden M. Ali Özdemir’in cenaze namazına katılan protokol üyeleri daha sonra cami avlusunda düzenlenen çorba hayrına katıldı. Harekatta yer alan askerler için okunan hayır duasının ardından protokol üyeleri vatandaşlara çorba dağıttı.