Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.10.2019 17:44

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Türkiye Basketbol Ligi 2019-2020 sezonu ilk maçında Bornova Belediyespor takımını ağırladı. Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen dev adamlarımız maçtan 82-68 galip ayrıldı. Maçı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de izleyerek takımı yalnız bırakmadı.

 

Türkiye Basketbol Ligi 2019-2020 sezonunun ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Bornova Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Maçı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda taraftar izledi. İlk periyot 25-15 Manisa üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyotta rakibinin savunma hattındaki hatalarını iyi değerlendiren ve üst üste serbest atış kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ikinci periyottan da 50-36’lık skor aldı ve soyunma odasına rahat gitti. Üçüncü periyotta sayı farkını koruyan dev adamlarımız bu periyodu da 64-50 üstün bitirdi. Son periyotta her iki takımda sayı üretemese de Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz hücumlardan boş dönmedi ve maçtan 82-68 galip ayrıldı.

 

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 1. Hafta Karşılaşması

Salon: Muradiye Spor Salonu

Hakemler: Tahsin Kuzu, Uygar Kurt, Abdullah Koputan

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Isıah(16), Mert(2), Cenk(11), Burak(1), Özgür( 17), Tolga(5), Alican(17), Oğulcan(4), Jesse(9), Hüseyin, İbrahim

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

 

Bornova Belediyespor: Donte(28), Orhan, Kerem(2), Ata(3), İsmet(4), Yiğitcan, Mustafa(11), Tarekeyi(6), Eren(9), Arda(2), Ege(3)

Baş Antrenör: Zafer Aktaş

 

1.Periyot: 25-15

2.Periyot: 25-21

3.Periyot: 14-14

4.Periyot: 18-18

Maç sonucu: 82-68 (Manisa Büyükşehir Belediyespor)

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu