Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.11.2019 16:23

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Bircan Kaynak, Şehzadeler ilçesine bağlı Alaybey Mahalle Muhtarı Mustafa Eken ile Nurlupınar Mahalle Muhtarı Mehmet Akşit’i makamında ağırladı. Muhtarlar mahallelerine yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Şehzadeler ilçesine bağlı Alaybey Mahalle Muhtarı Mustafa Eken ile Nurlupınar Mahalle Muhtarı Mehmet Akşit, İçme Suyu Daire Başkan Bircan Kaynak’ı makamında ziyaret etti.  Muhtarlar, mahallelerindeki çalışmalar ve hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

 “İsteklerimiz geri çevrilmiyor”

Nurlupınar Mahalle Muhtarı Mehmet Akşit, “MASKİ Genel Müdürlüğünden ne istediysek, geri çevrilmedi. Mahallemde yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İçme Suyu Daire Başkanımız Sayın Bircan Kaynak da ekipleri ile her zaman bizim yanımızda” dedi.

“MASKİ bizimle iletişim halinde”

Alaybey Mahalle Muhtarı Mustafa Eken, “MASKİ Genel Müdürlüğünün en sevdiğim yönlerinden birisi de, bizimle iletişim halinde olmalarıdır. Hizmet aksamıyor, çalışmalar da büyük bir özveri ile yapılıyor ve sorunlar çözülüyor. İçme Suyu Daire Başkanımız Bircan Kaynak da sorunları çözme açısından çok güzel bir yaklaşım sergiliyor. Teşekkür ediyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü’nden memnunum” dedi.

“Yüzlerin gülmesi, bizi işimize daha sıkı bağlıyor”

İçme Suyu Daire Başkanı Bircan Kaynak da, nazik ziyaretlerinden ötürü muhtarlara teşekkür etti. Kaynak, “Muhtarlarımızı ağırlamak ve onların yüzlerindeki gülümseme, bizleri işimize daha sıkı bağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde vatandaşlarımızın memnuniyeti için il genelinde personellerimiz ile var gücümüzle çalışıyoruz. Geri dönüşler almak da emeğimizin karşılığıdır” dedi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu