Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.03.2024 12:29

Üretken belediyecilik anlayışıyla her geçen gün gelişen ve değişen Manisa’da, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni hizmet döneminde Mimar Sinan Bulvarı’na bambaşka bir görünüm kazandıracak. 

     Şehrin ihtiyacına yönelik projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni hizmet döneminde Mimar Sinan Bulvarı’nı baştan aşağı yenilemeyi planlıyor. Kentin en işlek bulvarı olan, mevcut bulvarı yepyeni bir görünüme kavuşturacak olan projenin detayları hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Bu projemizde, Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Bisiklet yolu sayesinde ulaşımın daha çevreci ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi sağlanacak, ticaret alanlarına rahat ulaşım imkânı sunulacak ve modern kaldırımlar ile yaya güvenliği artırılacaktır. Ayrıca, cadde üzerinde bulunan yapıların dış cephelerinin modern bir görünüme kavuşturulmasıyla bölgenin estetik açıdan da gelişmesini sağlayacağız ”dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu