Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.03.2024 15:09

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Manisa Sosyal Bilimler Lisesi tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda ‘Bizim Çanakkale’ adlı oratoryo sahnelendi. Kent protokolü tarafından büyük beğeni kazanan oratoryo dakikalarca alkışlandı.
Manisa Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda program düzenlendi. Programa Manisa Valisi Enver Ünlü, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Dakikalarca ayakta alkışlandı
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Manisa Valisi Enver Ünlü, Çanakkale Savaşı’nın Türk Milleti’nin azim ve mücadelesinden doğan bir zafer olduğunu anlatan konuşmasını gerçekleştirdi. Program Çanakkale Zaferi temalı duygusal şiirlerin okunması ile devam etti. Son olarak Manisa Sosyal Bilimler Lisesi tarafından, ‘Bizim Çanakkale’ adlı oratoryo sahnelendi. Katılımcıların büyük beğenisini kazanan ve duygusal anların yaşandığı oratoryo dakikalarca alkışlandı. Öğrenciler tarafından Çanakkale’den Manisa’ya gönderilen kutsal vatan toprağı da Vali Enver Ünlü’ye teslim edildi. Programın sonunda protokol üyeleri, oratoryoyu hazırlayan öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu