Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.03.2024 10:13

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen “Küçükbaş Hayvanlarda Sürü İyileştirme Projesi” kapsamında %75 hibeli olarak 17 İlçemizdeki 250 adet küçükbaş damızlık koçun teslimlerine başladı. 1. etapta 75 adet damızlık koçun Akhisar Hayvan pazarında dağıtımı gerçekleşti. Üreticiler Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’e kırsala olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Akhisar Hayvan Pazarı’nda gerçekleştirilen törende; Akhisar, Gölmarmara, Gördes, Kırkağaç, Saruhanlı, Soma, Şehzadeler, Yunusemre İlçelerindeki yetiştiricilere toplamda 75 adet damızlık koçun teslimi yapıldı. Akhisar’da başlayan dağıtım törenine, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İl Tarım müdürü Metin Öztürk, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Akhisar Muhtarlık İşleri Müdürü Murat İpek ve pek çok üretici Katılım sağladı.
Karacabey TİGEM işletmesinden temin edilen koç adayları, damızlık hayvanlar projesi ekibi tarafından titizlikle seçilerek teminleri sağlandı. Küçükbaş Hayvanlarda Sürü İyileştirme Projesi’ kapsamında temin edilen koç adayları ile yetiştiricilerin sürülerinde kan tazeleme ve sürü ıslahı sağlanacağından, sürü kalitesinin ve verimliliğinin artışı beklenilmektedir. Projeden en az 30 en fazla 120 baş anaç hayvan varlığına sahip olan ve programlı aşılarını düzenli yaptıran yetiştiriciler faydalanmaktadır. Manisa Büyükşehir Belediyesi 2021 yılında başlayan proje ile toplamda 1.110 baş damızlık koç dağıtımı gerçekleştirdi. Üreticiler Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’e kırsala olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu