Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.03.2024 10:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar ilçesine kazandırılacak olan İtfaiye Amirliği hizmet binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmaları denetlemek için Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Akhisar Muhtarlık İşleri Müdürü Murat İpek ve teknik ekipler ile birlikte Akhisar ilçesinde yapımı devam eden İtfaiye Amirliği hizmet binasında incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından inşaatın durumu hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde Akhisar’a yeni itfaiye amirliği hizmet binası kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda teknik ekibimizle birlikte incelemelerde bulunduk. 12 araçlık itfaiye aracı garajı, 24 kişilik yatakhane, 30 personellik bekleme alanı, 16 kişilik yemekhane ve giyinme-soyunma odalarının yer alacağı bina inşaatında %90 seviyesinde tamamlandı. Çalışmaları hızla tamamlayarak en kısa zamanda hizmete açmayı planlıyoruz.” diye konuştu.   
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu