Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.03.2024 10:40

Akhisar Eski Tren Yolu Hattı Peyzaj Projesi’nde geçtiğimiz ay ihalesinin tamamlanmasının akabinde çalışmalar start aldı. Büyükşehir ekiplerinin, hummalı bir şekilde sürdürdüğü çalışmaları Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu yerinde inceledi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yollarda ve caddelerde daha yeşil ve daha konforlu alanlarda yaşamasını sağlamak için projelerini birer birer hayata geçiriyor. Büyükşehir’in Akhisar ilçesine kazandıracağı dev projelerden biri olan Akhisar Eski Tren Yolu Hattı Peyzaj Projesi’nde de çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu çalışmaların devam ettiği alana giderek projeye ilişkin inceleme yaptı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Akhisar İlçesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Murat İpek ile Yapım, Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu; Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’ya eşlik etti.
“Kısa Sürede Vatandaşların Hizmetine Sunacağız”
Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya çalışmaların kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulmasının hedeflendiğini ifade ederken şu sözleri kaydetti: “Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde yeşil alanları arttırmaya devam ediyoruz. Akhisar ilçemizde de Eski Tren Yolu güzergâhının olduğu alanda proje çalışmalarını tamamlayarak geçtiğimiz ay ihalesini tamamlamıştık. Şimdi de yapım işine başladık dört buçuk km güzergâhta bisiklet yolu, Epdm yürüyüş yolu, normal yürüyüş yolları ve oturma alanlarıyla aydınlatmasıyla peyzaj alnını Akhisar kazandırmak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Burada öncelikle, alt yapı çalışmaları ile işe başladık, yağmur suyu taşıma hatlarının döşemesini tamamlıyoruz ardından da yürüyüş yolları ve aydınlatma çalışmalarına devam edeceğiz. Kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Akhisar ilçemiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”
“Başkan Ergün’e Teşekkür”
Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederken şu şekilde konuştu: “Mahallemizin 5-6 yıldır beklediği, eski tren yolu projesi onaylandı ve başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve çalışan, emeği gecen bütün arkadaşlarımıza mahallem ve kendim adıma çok teşekkür ederim.”
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu