Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.03.2024 15:13

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii’nde Cuma namazını kıldı. Namaz sonrasında Karagülle ve Türkay ailelerinin cenaze namazlarına katılan Başkan Ergün, ailelere taziyelerini iletti. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu haftaki Cuma programını Şehzadeler ilçesinde gerçekleştirdi. Hatuniye Camii’nde Cuma namazını kılan Başkan Ergün, sonrasında Karagülle ve Türkay ailelerinin cenaze namazlarına katıldı. Yaşama veda eden Makbule Karagülle ve Emin Türkay’ın Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazlarına katılan Başkan Ergün, merhume ve merhumun ailelerine başsağlığı ve sabırlar diledi. Aile fertleriyle tek tek konuşarak başsağlığı dileklerini ileten Başkan Ergün, ailelere sabırlar dileyerek cenazelere omuz verdi. Kılınan cenaze namazları sonrasında Makbule Karagülle ve Emin Türkay’ın cenazeleri Kırtık Mezarlığı’na defnedildi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu