Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.03.2024 13:59

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetiminin düzenlediği iftar programına katılarak dernek yönetimi, dernek mensupları ve vatandaşlarla beraber orucunu açıp Ramazan’ın huzur ve bereketini paylaştı.

 

Manisa Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, gelenekselleştirdiği ‘iftar ve kürsü başı’ programını bu yıl da Şelale Plaza’da gerçekleştirdi. Dernek yönetimi, kurduğu iftar sofrası ve düzenlenen kürsü başı programı vesilesiyle on bir ayın sultanı Ramazan ayının huzur ve bereketini mensuplarıyla ve vatandaşlarla birlikte paylaştı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Ege Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Metin Karataş, Manisa Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Kayalar’ın yanı sıra birçok dernek mensubu da düzenlenen programda yerini aldı. Dernek Başkanı Ömer Kayalar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e programın düzenlenmesine yönelik sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür etti.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu