26.03.2024 14:59

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası Mersin Erdemli’de düzenlendi. 50 metre tüfek 3x20 genç erkekler kategorisinde de Manisa BBSK’nın Başarılı sporcusu Eren Karaçor Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2024 faaliyet programında yer alan Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası Kupası Mersin Erdemli Atış Poligonunda düzenlendi. Sıralama atışlarını ilk sırada tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Eren Karaçor, 50 metre tüfek 3x20 genç erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak üst üste 2 günde şampiyonaya damgasını vurarak memleketi Manisa ya 2 altın madalya götürdü.