Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.04.2024 11:08

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 27’nci hafta maçında 14 Nisan Pazar günü saat 18.00’de deplasmanda oynayacağı Bursaspor İnfo Yatırım maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) normal sezonda artık son haftalara girildi. Son iki haftada iki galibiyete imza atan ve play-off için büyük avantaj yakalayan Potanın Tarzanları, 14 Nisan Pazar günü saat 18.00’de Bursaspor İnfo Yatırım ile deplasmanda karşılaşacak. Başantrenör Hakan Demir yönetiminde çalışmalarını sürdüren Manisa BBSK, Cumartesi günü Bursa’ya hareket edecek. Tofaş Nilüfer Spor Salonu’nda oynanacak mücadele öncesinde yeşil-beyazlı takımda sakatlıkları süren Sinan Sağlam ile James Anderson’ın tedavi süreci de devam ediyor. 

Tarzanlar, ilk maçı 20 sayıdan çevirmişti

Manisa’da oynanan ilk maçta rakibi karşısında 20 sayı geriye düşen Potanın Tarzanları, Dorukhan Engindeniz’in son bölümde bulduğu 3 sayılık isabetle mücadeleden 98-95 galip ayrılmayı başarmıştı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu