Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.10.2016 16:24

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen SHOEXPO - İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı kapılarını 40. kez açtı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü temsilen Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

40. kez düzenlenen SHOEXPO - İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı kapılarını açtı. Açılışa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ilçe belediye başkanları, oda ve STK temsilcileri katıldı. 4 gün boyunca sürecek olan ihtisas fuarının açılışına Başkan Cengiz Ergün’ü temsilen katıldığını belirten Mehmet Güzgülü, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 40. kez düzenlenen Ayakkabı ve Çanta Fuarı’nın açılışına katıldık. Ülkemizin ticari hayatında önemli bir yer tutan fuarlar umarım sektöre geçtiğimiz yıllarda sağladığı katkıları bu sene de sağlar. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Güzgülü daha sonra Manisalı 6 firmanın standını da gezerek Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını ve hayırlı iş dileklerini iletti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu