Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.10.2016 15:34

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ün oğlu Erman Akyüz ve Naci Keder işletmeciliğinde By Papyon Coffee ve Hookah düzenlenen görkemli açılış töreniyle Manisalıların hizmetine sunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kapalı Çarşı girişinde gerçekleştirdiği kafe ve restoran düzenlenmesinin ardından ortaya çıkan yeni sosyal alanda açılan yeni işyerinin hayırlı olmasını dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, işletmecilere de bol kazançlar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kapalı Çarşı girişinde gerçekleştirdiği kafe ve restoran düzenlenmesinin ardından ortaya çıkan yeni sosyal alanda Manisalı girişimciler Erman Akyüz ve Naci Keder işletmeciliğinde By Papyon Coffee ve Hookah, Manisalıların hizmetine sunuldu. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Manisa Milletvekili Murat Baybatur, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kurulu temsilcileri ve Manisa protokolünden çok sayıda isim katıldı. Kapalı Çarşı’ya kazandırılan bu eser için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini dile getiren Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz,” By Papyon Coffee ve Hookah’nın, Manisa’ya hayırlı olması diliyorum. Bereketli kazançlar olmasını temenni ediyorum” dedi.

El birliği İçinde Çalışıyoruz

By Papyon Coffee ve Hookah’nın işletmecilerine hayırlı kazançlar dileyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Bu şehir hepimizin el birliğiyle çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz virane olan bu yeri restore ederek çok güzel mekân haline dönüştürdü. Bizde çevre düzenlemesi ve aydınlatmasına katkıda bulunuyoruz. Birlikte yaşadığımız havasını soluduğumuz, suyunu içtiğimiz şehrimize hizmet edebilmek için gayret ediyoruz” dedi.

Kapalı Çarşı’nın Güzelliği Ortaya Çıkıyor

Kapalı Çarşı’da bu yatırımların devam etmesini temenni eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Mevcut Kapalı Çarşı’nın eski durumlarını çoğumuz hatırlarız. Hem buranın yenilenmesi, hem de bedesten meydanına doğru eski çarşımızın yenilenmesi noktasında Manisa Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi döneminde büyük yatırımlara girdik. Sokak iyileştirmeleriyle kirli görüntüleri ortadan kaldırdık. Bu mevcut mekânda Büyükşehir Belediyemiz tarafından projenin yapılması ve Anıtlar Kurulu olurlarıyla restorasyonlarını yaptık. BESOT şirketimiz tarafından da buranın kiralaması ihale yoluyla yapılarak işletimcilerimiz tarafından Manisalıların hizmetine sunuldu. Kapalı Çarşı’nın içinde hayalini kurduğumuz bu yatırımların birer birer devam etmesi noktasında biz her zaman yatırımcıların yanındayız. Hayırlı kazançlar diliyorum. İlgili belediyemizin katkılarıyla burayı şemsiyeli sokağa çevirdik. El birliğiyle her şeyin olabileceğini bir kez daha gösterdik. Sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. İşletmecilerimize de hayırlı kazançlar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Kurdeleyi birlikte kestiler

Başkan Ergün’ün ardından söz alan Manisa Milletvekili Murat Baybatur da işletmecilere hayırlı kazançlar diledi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra davetlilere ürünlerinden ikram edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu