Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.10.2016 12:08

Ulusal ve uluslararası turnuvalarda aldıkları başarılarla göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbolda da varım dedi. Bünyesindeki tüm branşlarda alt yapıya büyük önem veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde U-16 Erkek Basketbol Takımı, Amatör Spor Kulüpleri Haftası U-18 Turnuvası’nda Manisa’da 2. olarak gelecekteki başarıların sinyalini verdi.

Bünyesinde faaliyet gösteren tüm branşlarda alt yapıya önem veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, alt yapıya yaptığı yatırımların meyvelerini topluyor. Manisa sporuna ve ülke sporuna yıldız sporcular kazandırmayı amaçlayan yeşil-beyazlılarda, U-16 Erkek Basketbol Takımı, Amatör Spor Haftası U-18 Turnuvası’nda Manisa’da 2. olarak ileride gelecekteki büyük başarıların mesajını verdi. Önümüzdeki yıllarda alt yapıdan yetişen oyunculardan A takım oluşturmayı amaçladıklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tunç Çalışkan,” Dışardan transfer yapmadan geleceğin yıldızlarının yetişeceği alt yapıyı kurduk. Bu çocuklarımızın da gelecek yıllarda bölgesel amatörden başlayarak, kulübümüzün A takımı olmasını amaçlıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yalnızca Futbol Takımı Değiliz

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yalnızca bir futbol kulübü olmadığını da vurgulayan Çalışkan, ”Badmintondan-judoya, voleyboldan-atletizme kadar 17 branşta Manisa sporuna hizmet ediyoruz. Bu anlamda basketbol şubemizde, bunlardan iyi bir örnek. Şuan basketbol şubemizde de minik takımlardan genç takımlara kadar 65 lisanslı sporcumuz bulunuyor” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu