Sürekli İşçi Kadrosu Sınav Yeri ve Tarihleri
02.03.2018 09:45

Resmi Gazetenin 01/01/2018 tarih ve 30288 sayılı nüshasında yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esasların “Sınavın gerçekleştirilmesi ve ilanı başlıklı 39. Maddesinin 1. Ve 2. fıkralana” istinaden işçi statüsüne geçirilecek hak sahibi işçilere yapılacak sınav uygulamalı olarak,  aşağıda belirtilen  tarih ve yerlerde yapılacaktır.
Belediyemiz Daire Başkanlıkları bünyesinde çalışmakta bulunan hizmet alım personelinin Belediyemiz Şirketi BESOT A.Ş'ye işçi statüsüne geçişi için sınava girmeye hak kazananların sınav iş ve işlemleri;
ALGRUP Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şirketi bünyesinde çalışan Özel Güvenlik Personeline 05 - 06 Mart 2018 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında İtfaiye Merkez Hizmet Binasında,
MBA Otomotiv Taşımacılık İnşaat Gıda Turizm Temizlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde çalışan işçi personele 05 Mart 2018 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında İtfaiye Merkez Hizmet Binasında,
ANKA Hizmet Yönetimi Danışmanlık Ve Kurumsal Hizmetleri Tic. Ltd. Şirketi bünyesinde çalışan Haşere ile Mücadele Personeline 07- 08 Mart 2018 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında Manisa Merkez Yeni Hal Binası arkası Karadere Mevkiinde yapılması uygun görülmüştür.