Turseff'ten Çevreci Ekonomi Semineri
15.10.2018 08:46

Kamu ve özel sektör tarafından uygulanması planlanan Sürdürülebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği yatırımları için finansman sağlamak üzere oluşturulan Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı TurSEFF,
5 ilde yapılması planlanan Yenı·lenebı·lı·r Enerji· ve Kaynak Verı·mlı·liği Semı·nerlerı·nin ilkine  Manisa ile başlıyor. Potansiyel yenilenebilir enerji ve kaynak verimliliği yatırımlarının özellikleri, finansmanı, uygulama yöntemleri ve bas¸arılı örneklerinin paylaşılacağı seminer, yerel yönetim ve özel sektör temsilcilerini buluşturuyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 16 Ekim 2018 Salı günü İkiz Kuleler Konferans Salonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya açılış konuşmasıyla Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Alkin moderatörlüğünde gerçekleşecek olan seminere, AGİD, GÜNDER, İSKİD ve TURKOTED sektörleri ile ilgili son gelişmeleri katılımcılarla paylaşacaklar.