MASKİ'den Önemli Açıklama
05.08.2015 11:07

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde bazı mahalleleri etkileyen arıza ile ilgili açıklama yaptı. Geçtiğimiz gün meydana gelen yağışların ardından trafonun yanarak kullanılamaz duruma geldiği belirtilen açıklamada, yeni trafo temin edilerek bir an önce eskisiyle değiştirileceği ve arızanın gün içerisinde giderileceği ifade edildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ”Geçtiğimiz gün meydana gelen yağışlardan dolayı, Çapaçarık su deposunda bulunan 400 kw’lik trafoda arıza meydana geldi. Gece boyunca devam eden tamir çalışmalarından trafonun kullanılamayacak duruma gelmesi nedeniyle sonuç alınamadı. Bu yüzden depoya yetersiz su gelmesinden dolayı Yunusemre ilçe sınırları içerisindeki 75. Yıl, Güzelyurt, Laleli, Keçiliköy, Uncubozköy mahallelerinin bir kısmı, Kenan Evren Sanayi Sitesi ve binaların üst katlarında su sıkıntısı yaşanabilir. Sorunun çözümü için yeni trafo temin edilerek arıza meydana gelen trafo ile değiştirilecek ve sorun gün içerisinde çözülecektir” ifadeleri kullanıldı.