Daimi İşçi Kadrosuna Makine Teknikeri Alımı için Kura Sonucu Mülakata Katılmaya Hak Kazananların Nihai Listesi
08.10.2021 17:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Sürekli İşçi kadrosuna Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Derecede Yaralanan Statüsündeki 1 (Bir) Makine Teknikeri personeli alımı için yapılacak olan  Sözlü Sınavına ait bilgiler aşağıda ilanen duyurulmuştur.

Sözlü Sınav Tarihi :12.10.2021

Sözlü Sınav Saati   : 14:00

Sözlü Sınav Yeri    : Manisa Büyükşehir Belediyesi / İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Kat:3 / Laleli Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:242 Yunusemre / MANİSA

Manisa 3. Noter Tarafından Yapılan Kura Çekimi Sonucunda Sözlü Sınava

Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi

SIRA NO

T.C. NO

ADI SOYADI

SÖZLÜ SINAVINA KATILMA DURUMU        (Asil/Yedek)

1*********8

KAFKAS TOLGAY  IŞIK

1*********2

SEÇKİN ERDİR

2*********8

SÜLEYMAN TÜZÜN

3*********6

SİNAN KÖSEDAĞ

2*********0

MUSTAFA KIYAK

YEDEK

Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2017 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından tasarlanmış ve geliştirilmiştir.