Engelli İşçi Alımı Sözlü Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi
06.06.2022 14:19

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Sürekli İşçi kadrosuna Engelli İşçi Statüsündeki 1 (Bir) Otomotiv Teknolojisi Teknikeri personeli alımı için yapılacak olan  Sözlü Mülakat Sınavına ait bilgiler aşağıda ilanen duyurulmuştur.

Sözlü Sınav Tarihi :13.06.2022

Sözlü Sınav Saati   : 10:00

Sözlü Sınav Yeri    : Manisa Büyükşehir Belediyesi / İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Kat:3 / Laleli Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:242 Yunusemre / MANİSA

Sözlü Mülakat Sınava