Emniyet Genel Müdürlüğü Uyarı Metni
04.01.2016 18:26

Tüm belediyelere Birliğimiz tarafından faks yoluyla gönderilen 25/12/2015 tarih ve 44640387-811.04/4408 sayılı yazıda bildirildiği üzere; İletişim yoluyla dolandırıcılık suçuyla mücadele kapsamında, aşağıda pdf, jpg, ppt formatları bulunan uyarı metninin, belediye otobüsleri ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde bulunan TV ekranlarında ve dijital billboardlarda kayan yazı şeklinde yayınlanması ve yapılan işlemlerin İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğüne bildirilmesi gerekmektedir.

TBB.GOV.TR Emniyet Genel Müdürlüğü Uyarı Metni