Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.11.2016 14:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, düzenlenen etkinlikle Kızılay’ın önemini kavrama şansı yakaladı. Kızılay'ın görevlerini eğlenceli bir dille anlatan çizgi filmi izleyen miniklere, daha sonra Kızılay hakkında bilgiler verildi.

Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Çarşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki minik öğrencilere eğitim verildi. Etkinlik, Kızılay’ın görevleri hakkında bilgi veren çizgi film gösterimi ile başlarken, minik öğrenciler çizgi filmi dikkatle izledi. Film gösteriminin ardından Kızılay Manisa Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu İnanç Nihan Erdoğan, miniklere Kızılay’ın hangi görevler yaptığına dair bilgi verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Fırat Özcan da, merkezlerde eğitim gören çocukların kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetlerle gelişimlerini amaçladıklarını belirterek, “Bu anlamda kurulduğu günden beri ülke genelinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Türk Kızılayı’nın geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza anlatılmasını önemsiyoruz. Düzenlenen etkinliğin de çocuklarımızın Kızılay’ın yaptığı çalışmaları ve Kızılay’ın öneminin farkını varmalarına katkı sağladığını düşünüyorum” dedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu