Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2016 12:52

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, kurum içi eğitim hizmetleriyle personelin kurumlarını tanımalarına ve vatandaşla ilişkilerini geliştirmelerine katkı sağlıyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürlüğü personeline ‘Kurumsal Kültür ve Finansal Okuryazarlık Eğitimi’ verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim faaliyetleri ilçelere yaygınlaştırılıyor. Bu kapsamda hazırlanan planlı hizmet içi eğitimlerden birisi olan “Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürlüğü Personeline Yönelik Kurumsal Kültür ve Finansal Okuryazarlık Eğitimi” Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal tarafından verilen eğitimde, her bir kurum ve kuruluşun kendine özgü bir kurumsal kimliği ve kurumsal kültürü olduğu, kurumların değeri ve prestijinin kurumsal kültürüne bağlı olarak değerlendirildiği, Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının vatandaş memnuniyetine odaklanmasının önemi, her bir çalışanın yasal mevzuata uygun hareket etmesi gerektiği, etik davranış ilkelerine uyulması ve vatandaşla ilişkilerde dikkat edilmesi gereken konular hakkında personele bilgiler verildi.

Donanımlı Personel, Nitelikli Hizmet

Eğitimlerin hem personel, hem de vatandaş için önemine vurgu yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla ilçelere yaygınlaştırdığımız eğitimlerimizi sürdürmekteyiz. Büyükşehir personelinin eğitim içinde yetiştirilmesi bizim için çok önem taşımaktadır. İyi bilgilendirilmiş personelimizin vatandaşlarımıza nitelikli hizmetler sunacağına inanıyoruz. Eğitimlerimizi personelin eğitim ihtiyaçları doğrultusunda planlıyor ve gerçekleştiriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesinin kurumsal kültürünün geliştirilmesi ve personelce özümsenmesi öncelikli amaçlarımız arasındadır. Her bir çalışanımız Manisa Büyükşehir Belediyesi personeli olduğunu gururla söylemelidir. Her birimiz Manisa Büyükşehir Belediyesini en iyi şekilde temsil etmeliyiz. Bu suretle Manisa Büyükşehir Belediyesinin hizmet kalitesi daima yükselecektir” dedi.

Eğitimleri İlçelere Yaydık

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime önem verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “İyi hizmetler, iyi yetişmiş çalışanlar sayesinde verilir. Hizmet ve yatırım planlarını gerçekleştiren personelin eğitimi çok önemlidir. Stratejik planlarımızda Manisa Büyükşehir Belediyesinin kurumsal yapısını güçlendirmeyi hedeflerimiz arasına koyduk. Bu hedefin gerçekleştirilmesinde işe liyakatli çalışanları istihdam etmek kadar, personelimizi hizmet içinde eğitmek de çok önem taşımaktadır. Bu amaçla eğitimlerin nicelik ve nitelik olarak arttırılması yanında eğitimlerin personelin olduğu her ilçeye yaygınlaştırılmasını sağladık” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu