Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.05.2012 16:26

Manisa Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, velilere Çocuklarda Okul Öncesi Eğitim semineri düzenledi. Yoğun katılımın olduğu seminerde anne ve babalara okul öncesi eğitimin önemi anlatıldı.

Çocuk eğitimine olduğu kadar velilerin de bilinçlenmesine önem veren Manisa Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, bu kapsamda velilere ‘Çocuklarda Okul Öncesi Eğitim’ semineri verdi. Laleli Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen seminere Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı. Manisa Belediyesi Aile Danışma Merkezi Psikoloğu Merve Ateş tarafından verilen seminer yoğun katımla gerçekleştirildi. Ateş, çocukların okul öncesi eğitimle daha başarılı, daha aktif ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştiğine dikkat çekerek, okul öncesi eğitimin önemini vurguladı.

Seminerler Devam Edecek

Seminerin veliler tarafından yoğun ilgiyle karşılanmasının sevindirici olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da eğitimlerin periyodik aralıklarla devam edeceğini kaydederek şöyle konuştu, “Bu seminer ile velilerimizi de tanıma, onların sorunlarını dinleme ve isteklerini değerlendirme fırsatı bulduk. Çocuklarımızla da görüşme imkanı bulduk. Seminerde psikologumuz tarafından okul öncesi eğitimin çocukların ileriki yaşlarına nasıl yansıyacağına dair anne ve babalara bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Velilerin çocuklarını tanımalarına büyük fayda sağlayacağına inandığımız seminerlerimize devam edeceğiz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu