Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.06.2012 17:29

Bu yıl Tarihteki Ayak İzlerini Keşfetmek temasıyla başlayan Time Travel (Zaman Yolculuğu) Manisa’da verilen konferansla sona erdi. Çok sayıda ülkeden konuk ağırlanan Time Travel’da tarihte ihmal edilmiş kişi ya da olayların zaman yolculuklarında kullanılmasına ilişkin sunumlar gerçekleştirildi.

Manisa Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği, Bornova Belediyesi, Bayraklı Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Kalmar Lans Müzesi, Bridging Ages (Çağlar Köprüsü) organizasyonu ile düzenlenen Time Travel, Manisa’da düzenlenen konferansla sona erdi. İlk günü İzmir Yaşar Üniversitesi’nde gerçekleştirilen seminerin ikinci günü Manisa Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ile Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi de katıldı. Finlandiya, İsveç, Güney Afrika, Suudi Arabistan, İtalya, ABD ve Türkiye’den konuşmacıların yer aldığı konferansın Lale Salonu’nda gerçekleştirilen bölümünün konuşmacılığını Güney Afrikalı Dolly Khumalo ve Mervyn Gourvais yaptı. Konuşmacılar Suudi Arabistan ve Güney Afrika’da dünyaca çok bilinmeyen yerleri, seyehat amaçlı gidilmesi durumunda ziyaret edilmesi gereken önemli tarihi mekanları ve ülkelerin sosyal yaşantısına ilişkin bilgi verdi. Time Travel’ın Manisa kolunun konuşmacılığını Yrd. Doç. Dr. Ünal Şener yaptı. Şener, ‘Türkiye’de Tanınmayan Zaman Yolcusu olarak değerlendirilen ilk mehterbaşı olan Ahmet Ayhan Altınkuşlar’a ilişkin olarak davetlilere bilgi verdi. Kültürel paylaşımın oldukça yoğun olduğu konferansta Altınkuşlar davetlileri selamlayarak, böylesi bir konferansa konu edilmiş olmasının sevincini yaşadığını belirtti. Konferans Çağlar Arası Köprü Organizasyonu Türkiye Ekibi ve Tanıtımı Gurubu çalışmalarından çıkan fikirlerin paylaşımı ile devam etti. Konuklar Manisa Belediyesi tarafından Sultan Kafe&Restaurant’ta verilen öğle yemeğinde ağırlandı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu