Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.05.2017 14:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Tuzla Sanat Sahnesi oyuncuları Manisalılarla buluştu. Yeşilçam klasiği ‘Süt Kardeşler’ filminin kısmi uyarlaması olan ‘Gemilerde Talim Var’ oyunuyla Manisalıların karşısına çıkan Tuzla Sanat Sahnesi oyuncuları, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye’nin ilk ve tek görme engelli tiyatro grubu, Tuzla Sanat Sahnesi oyuncuları Manisalılarla buluştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz ile Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Asena Demir de takip etti. Yeşilçam klasiklerinden olan ‘Süt Kardeşler’ filminin kısmen tiyatroya uyarlanmış hali olan ‘Gemilerde Talim Var’ oyunu ile Manisalıların karşısına çıkan oyuncular büyük beğeni topladı. Oyunun sonunda söz alan yönetmen Orhan Çağlar, Tuzla sanat platformu ve Tuzla Belediyesi’nin projesiyle ekibin bir araya geldiğini belirterek, “Bizleri bu çok özel günde Manisa’da misafir eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi. Yönetmen Orhan Çağlar daha sonra İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz’a Başkan Ergün’e verilmek üzere plaket takdim etti. Oyuncuları başarılı performanslarından ötürü kutlayan Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz da tiyatroculara çiçek takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu