Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.06.2017 13:20

 

MANİSA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 79. Kuruluş yıl dönümü kutlama programı düzenlendi. Programa Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy da katıldı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kuruluşunun 79’uncu yıl dönümünü etkinliklerle kutladı. Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy’un yanı sıra Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayrettin Hayri Tokmakçı, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ve gençlik merkezlerinde eğitim gören öğrenciler ile ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayrettin Hayri Tokmakçı bir konuşma yaptı. Gençlik Merkezleri’nde eğitim gören yaklaşık bin 400 öğrenciye destek olduklarını belirten Tokmakçı, kursların hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi. Ardından kurslarda eğitim gören Okçuluk, Güreş ve Jimnastik öğrencileri, konuklara hünerlerini sergiledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu