Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.07.2017 17:24

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz Destanı Fotoğraf Sergisi” açıldı. Serginin açılışının ardından “Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz Darbe Girişimi” konulu panel düzenlendi. Programlara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.  

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz Destanı Fotoğraf Sergisi” açıldı. Serginin açılışının ardından “Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz Darbe Girişimi” konulu panel düzenlendi. Programlara, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Milletvekilleri, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Manisa Garnizon Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç,  Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Manisalı vatandaş katıldı. İlk olarak Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda, “15 Temmuz Destanı Fotoğraf Sergisi” açıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra İhlas Haber Ajansı’nda derlenen fotoğrafların yer aldığı fotoğrafları inceleyen protokol, fotoğraflar hakkında bilgiler aldı. Serginin açılışının ardından Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki panele geçildi.  
15 Temmuz’da Millet Gücünü Gösterdi
Panelin konuşmacılığını, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Muzaffer Tepekaya, Sakarya üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Selvi, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan ve Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Zafer Atar yaptı. Panelde, 15 Temmuz darbe girişiminin milletin gücü ile bastırıldığı ve Türkiye’yi bölmek isteyen iç ve dış düşmanların başarısız olduğu bir kez daha vurgulandı. Panelin sonunda, konuşmacılara, protokol üyeleri tarafından çiçek takdim edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan’a teşekkür plaketi takdim etti.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu