Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.09.2017 16:48

Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Manisa Valiliği’nin desteği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla, Manisa’nın 17 ilçesinde görev yapan Okul Psikolojik Danışmanları ve Rehberlik Öğretmenlerine yönelik ‘Beden Güvenliği’ eğitimi düzenlendi.

Manisa’nın 17 ilçesinde görev yapan 540 rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmenlerine yönelik ‘Beden Güvenliği’ eğitimi düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Manisa Valiliğinin destek verdiği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de katkı sağladığı ‘Beden Güvenliği’ eğitim semineri Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlendi. Eğitime, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, ve Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Murat Konan ve İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş da katıldı. Konan ve Dernekbaş da eğitimin önemine yönelik bir konuşma gerçekleştirdiler. Eğitimin konuşmacılığını Yrd. Doç. Dr. Ayten Düzkantar yaptı. İl Çocuk Koruma Koordinasyon Kurulu toplantılarında sıklıkla gündeme gelen çocukların istismardan kendilerini korumalarına yönelik eğitim programının uygulanması kararının alınması neticesinde 17 ilçede görev yapan tüm psikolojik danışmanlara verilen eğitimde, okul psikolojik danışmanlarının çocukların kendilerine kötü davranan bireylerden koruyabilmeleri, kötü davranışa maruz kaldıklarında bununla nasıl başa çıkacaklarını ve nereye başvuracaklarını bilimsel ve doğru yaklaşımla öğrenmelerine yönelik bilgiler verildi.       
Başkan Ergün’den Her Zaman Destek Alıyoruz
Eğitimin sonunda konuşan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, “Burada bugün düzenlenen eğitim Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı sayın Cengiz Ergün’ün maddi manevi projeyi desteklemesiyle gerçekleşmiştir. Toplum korumasına ihtiyacı olan çocuklarımızın mağdur olmaması adına Manisa Büyükşehir Belediyesinin her daim verdiği destekler sayesinde bugün 540 eğitimcimiz çocukların kötüye kullanılmasına karşı bilinçlenmiştir. Bu proje benim için çok anlamlı, tesadüfen girdiğim Manisa belediyesinin ve Büyükşehir olduktan sonra da bünyesinde çalıştığım her sene boyunca sayın başkanımız Cengiz Ergün’ün Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ilim ve fen bilimlerine vermiş olduğu desteği bugün sadece söz olarak değil, yıllardır yapılamayan bu proje sayesinde davranışa dökerek göstermiş ve projenin içinde dolaylı olarak katkıda bulunmasından dolayı sizlerin önünde Manisa Büyükşehir Belediyesine şükranlarımı sunmaktayım” dedi.   Ateş, eğitimci Yrd. Doç. Dr Ayten Düzkantar’a çiçek takdim etti.      

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu