Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.06.2011 19:16

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Atabey Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamber Ali Atabey’in Ufuk Plaza’da verdiği kahvaltıya katıldı. Şirket çalışanlarının da katıldığı kahvaltıda, Manisa Belediyesi’nin hizmetlerini anlatan Başkan Ergün, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları hizmetlerle Manisa’nın çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Atabey Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamber Ali Atabey, Ufuk Plaza’da kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıya Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay, Mustafa Enöz, MHP Manisa Milletvekili Adayı Sümer Oral, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, MHP İl Başkanı Uğur Üncü, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal ile birlikte şirket çalışanları katıldı. Türk İslam Alemi’nin önemli günleri arasında yer alan Regaip Kandili’nde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Atabey Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamber Ali Atabey, böyle günlerde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP Teşkilatı’nı da düzenledikleri kahvaltıya katılımlarından dolayı teşekkür eden Atabey, “Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün şehrimize yaptığı hizmetleri takdirle izliyoruz. Gerçektende Manisa’da artık bir şeylerin değiştiğini görüyoruz. Kısa sürede Manisa’ya önemli hizmetler yapan Sayın Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi. Atabey’e davetinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise güzide toplulukları bir araya toplamanın herkese nasip olmayacağını belirterek, kendisini kutladı. Yaklaşık 26 aydır görevde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi’nin hizmetlerinden bahsetti.

Hesap Verebilir Bir Belediye Oluşturduk

Göreve geldiklerinde borç yüküyle devraldıkları belediyeyi, mali açıdan kendi ayakları üzerinden durabilen bir konuma getirdiklerinin altını çizen Başkan Ergün, kısa zamanda hesap verebilir bir belediye oluşturduklarını söyledi. İlk bir senenin ardından borç ödediklerini ve yaklaşık on aydır Manisa’ya hizmet noktasında gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yaptığımız hizmetlerle Manisa’nın nasıl bir değişim içine girdiğini hepimiz görüyoruz. Şu anda Manisa’da öncelikle yapılması gereken hizmetleri yerine getiriyoruz. Yaklaşık 45 mahallede başlattığımız kaldırım, bordür, yağmur drenajı ve asfaltlama çalışmalarını yakın zamanda 57 mahalleye yayma düşüncesindeyiz. Öncelikle yapılması gereken bu hizmetlerin ardından seçim döneminde açıkladığımız büyük projeleri hayata geçireceğiz. Manisa’nın gelişmesi ve büyümesi amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün Atabey Şirketler Grubu’nun çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu