Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.08.2012 18:40

Manisa Belediyesi Eğitim Merkezi, 2011-2012 eğitim-öğretim yılı sonunda YGS- LYS ve SBS’de elde ettiği başarı ile 322 öğrencisini istedikleri okullara yerleştirdi. Her yıl başarı çıtasını yükselten Eğitim Merkezi bu yıl da farkını ortaya koyarak, MABEM’in başarı tablosuna yenilerini ekledi. Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, dershane öğretmenlerini ziyaret ederek tebrik etti; “Manisa Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz destek devam ediyor. Şunun bilinmesini isteriz ki Manisa Belediyesi Eğitim Merkezi’nin özel dershanelerden bir farkı kalmamıştır” dedi.

Her yıl Lisans Yerleştirme (LYS) ve Seviye Belirleme Sınavında (SSB) gösterdiği başarıyla gençlerin istedikleri okulları kazanmasını sağlayan Manisa Belediyesi Eğitim Merkezi, bu yıl da LYS ve SBS kursuna kayıtlı öğrencilerin sınavlarda gösterdiği başarısını kutladı. ÖSYM birinci yerleştirme sonuçlarına göre 47 öğrenci 4 yıllık fakültelere, 23 öğrenci de 2 yıllık yüksek okullara yerleşirken, dershane YGS-LYS kursları birinci yerleştirme sonrası %81’lik başarı oranı yakaladı. Dershanenin 274 SBS öğrencisinden 252’sinin istedikleri Anadolu Lisesi’ni kazanması neticesinde de SBS başarı oranı %92 olarak gerçekleşti.

Başarının Anahtarı MABEM’de

MABEM’in deneyimli öğretmen kadrosunu ve istedikleri okula yerleşme başarısı gösteren öğrencileri tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da MABEM’e gerçekleştirdiği ziyarette öğrencilerle bir araya geldi. MABEM ailesinin her yıl değişen fertlerinin gösterdiği başarının gurur verici olduğunu dile getiren Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, ‘Bu yıl da öğrencilerimizi istedikleri okullara yerleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aralarında Erciyes Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği, Pamukkale Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Uçak Gövde Motor Bakımı gibi bölümleri kazanan 47 öğrencimiz ile iki yıllık meslek yüksek okullarını kazanan 23 öğrencimiz var. Bir öğrencimiz de TS-2 puan türünde başarı sırası 1987, TS-1 puan türünde 2767 sırada yer almıştır. İstedikleri sosyal bilimler lisesi, anadolu öğretmen lisesi sağlık meslek lisesi gibi okulları kazanan 252 öğrencimiz de bizleri gururlandırmıştır’ dedi. MABEM’in bir ailedir olduğunu söyleyen Ustamehmetoğlu, ‘Sevgi, saygı ve özverinin olduğu yerde başarı kendiliğinden gelir. MABEM’i seçen öğrencilerimiz de hayatlarına yön verecekleri sınavlara bu sevgi ortamında hazırlandı. Eğitim merkezi öğretmenlerimizin büyük özverisi ile sınavlara hazırladığı öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, hayatlarında başarılar diliyorum’ dedi. Öğrenciler de MABEM’i aile olarak gördüklerini, başarılarındaki en büyük etkenin de dershane öğretmenleri olduklarını dile getirerek, kendilerine eğitim imkanı veren Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. MABEM öğretmenleri ile vedalaşan öğrencilere Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu tarafından hediye takdim edildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu