Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.10.2017 11:59

Hayvanları Koruma günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Dünyayı sevimli dostlarımızla paylaştığımızı, dostlarımızın bizlere emanet olduğunu unutmayalım. Onları korumak zorunda kalmayacağımız bir dünyada yaşamayı diliyorum” dedi. Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sokak hayvanları yararına düzenleyeceği ve Sanatçı Hüner Coşkuner’in sahne alacağı konsere herkesi davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, 4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Akbaş, hayvanların yaşam hakkını korumayı yalnızca bir güne sığdırmamak gerektiğini vurgulayan mesajında şu ifadelere yer verdi
“4 Ekim Hayvanları Koruma Günü bir kutlama değil farkındalık günüdür. Bunu belirterek her platformda dile getirdiğimiz mesajlarımızı bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Dünya, üzerinde sadece insanların yaşadığı bir yer değildir. Doğada bir denge var ve her canlı birbirinin yaşamına bir şekilde katkı sağlıyor. Üstelik insanoğlunun doğasından kopararak evcilleştirdiği canlılar, sokaklarda bizlerin vereceği bir kap yemek ve suya muhtaç şekilde yaşam mücadelesi veriyor. Bunun bilinciyle lütfen, dünyayı onlarla paylaştığımızı unutmayalım. Onlar bizlere emanet” dedi. 

Hayvanlar yararına konser
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayvanların bakımı ve tedavisi için her türlü çalışmayı bir görev bilinciyle değil severek yürüttüğünü vurgulayan Akbaş,   “Vatandaşlarımızdan da bu konuda destek ve işbirliği bekliyoruz. Hiçbir şey yapamıyorsak en azından onların yaşam hakkına saygı duyalım ve zarar vermeyelim. Hayvanları korumak zorunda kalmayacağımız bir dünyada yaşamayı diliyorum” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl sokak hayvanları yararına bir konser düzenlediğini hatırlatan Akbaş, 4 Ekim saat 20.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenecek ve Değerli Sanatçı Hüner Coşkuner’in sahne alacağı konsere tüm Manisalı hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu