05.10.2017 13:34

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kısayol Akademi işbirliği ile ‘KPSS’de Hızlı Okumanın Önemi ve Uygulama Teknikleri’ adlı seminer düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kısayol Akademi işbirliği ile ‘KPSS’de Hızlı Okumanın Önemi ve Uygulama Teknikleri’ adlı seminer düzenlendi. Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki seminerin konuşmacılığını KPSS’nin Pusulası Türkçe Kitabı Yazarı Mustafa Onur Bozkuş yaptı. Bozkuş seminere katılım sağlayan öğrencilere, hızlı okumanın sınavlardaki önemini ve sınavlarda uygulanması gereken teknikleri anlattı.
Sınav Başarısına Katkıda Bulunmak İstiyoruz
Seminerin konuşmacısı Mustafa Onur Bozkuş, seminerinde öğrencilerin faydalı bilgilere sahip olacaklarını dile getirdi. Bozkuş, “KPSS ve benzeri diğer sınavlara hazırlanan bireylerdeki konsantrasyon ve motivasyon eksikliği, sınav süresini yetiştirememe kaygısı, sınav sorularına kendini verememek gibi buna benzer sorunların ortadan kaldırılması amacıyla bu semineri düzenliyoruz. Bireyin odaklanmasını yükselterek, sınav başarısını arttırmak ve katkıda bulunmak, okuma hızını da en az iki kat arttırma hedefindeyiz” dedi.