19.12.2017 15:50

Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Bağımlılık Farkındalık’ semineri düzenlendi. Konuşmacılığını Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman’ın yaptığı programda her türlü bağımlılığa hayır mesajı verildi.

‘Bağımlılık Farkındalık’ programı Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlendi. Programa,  Manisa Vali Yardımcısı Mehmet Yüce, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Kültür Şube Müdürü Fırat Özcan, ilçe belediye başkan yardımcıları, Manisa Lisesi, Fatih Anadolu Lisesi, Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi ve MOSTEM Lisesi öğrencileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın konuşmacılığını Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman yaptı. Atman, Mevlana Celaleddin Rumi’nin Hakk’a vuslatının 744.yılında “Ne olursan ol yine gel ve her türlü bağımlılığa hayır diyelim sloganıyla programı gerçekleştirdiklerini belirtti. Programda, gençlerin her türlü bağımlılığa karşı yapması gerekenlere değinilirken, hedef kitlenin gençler olduğuna dikkat çekildi. Uzm. Dr. Ümit Atman’ın konuşmasının ardından MOSTEM Lisesi öğrencileri tarafından sanat gösterisi gerçekleştirildi. Programın sonunda programa katkısı olanlara çiçek takdimi yapıldı.