13.10.2012 18:56

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Laleli’de de yapımı devam eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Birçok mahallede hayata geçirdikleri ve son olarak Laleli’de ikincisini hizmete açacakları çocuk kulübünün önemine dikkat çeken Başkan Ergün, kısa sürede tamamlanması planlanan çocuk kulübünün, bölge çocuklarına eğitim imkânı sağlayacağını söyledi.

Manisa Belediyesi’nin kent genelinde hizmete açtığı ve çocukların eğitimine büyük katkı sağlayan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nden bir tanesi daha Laleli’de tamamlanıyor. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ETV yanında yapımı büyük ölçüde tamamlanan ve çevre düzenlemeleri devam eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İncelemeye Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Tamer Çipiloğlu, Belediye Meclis Üyeleri Mazlum Yüzgider, Hüseyin Köroğlu ile birlikte MHP İl Başkanı Tamer Akkal ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu da katıldı. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, “Çalışmalar büyük ölçüde tamamlanmış. Şu anda çevre düzenlemeleri devam ediyor. Kısa süre içerisinde hizmete açacağımız eğitim yuvası, bölgedeki çocuklarımıza hizmet verecek” dedi.

Açılışını Mahalle Halkımızla Yapacağız

Kısa süre içerisinde tamamlamayı planladıkları Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışını da mahalle sakinleri ile birlikte yapmayı planladıklarını belirten Başkan Ergün, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın iyi bir eğitim alabilmeleri bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Daha önce birçok mahallede hayata geçirdiğimiz bu projeden, çocuklarımız faydalanıyorlar. Laleli’de hizmete açacağımız Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin de bu bölgede ikamet eden çocuklarımızın okul öncesi eğitimlerine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.