13.01.2018 14:48

Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ortaöğretim teşkilatı tarafından geleneksel olarak düzenlenen ortaöğretim gecesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu yıl 5.kez gerçekleşen geceye Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ortaöğretim teşkilatının geleneksel hale getirdiği birliktelik programı 5. kez düzenlendi. Kültür Merkezi Lale Salonunda düzenlenen programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları katıldı. Kültür Merkezi Lale Salonu önünde Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Mehteri konseriyle başlayan program ortaöğretim teşkilatı mensuplarının şiir ve konuşmalarıyla devam etti. Ortaöğretim teşkilatının faaliyetlerini anlatan sinevizyona da yer verilen programda sema ve zeybek gösterisi de ilgiyle takip edildi. Programda son olarak Ülkü Ocakları Genel Merkez sanatçıları Ozan Arif Atılgan ve Alperen Kekilli bir konser verdi. Duygu dolu anların da yaşandığı konser büyük beğeni topladı.