Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.12.2012 17:21

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Kültür Müdürü Kemal Çamlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Gençlik Merkezi’ndeki derslikleri gezen Akçay, kursiyer öğrenciler ve personel ile bir araya geldi.

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Kültür Müdürü Pedagog Kemal Çamlıoğlu’nu ziyaret ederek, Gençlik Merkezi’nin hizmetleri ve Kültür Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında kendisinden bilgi aldı. Gençlik Merkezi’nde bulunan derslikleri gezen Akçay, hem personel hem de kursiyer öğrencilerle bir araya gelme fırsatı buldu. Manisa Belediyesi’nin kentteki kültürel faaliyetler konusundaki başarısını takdirle karşıladığını söyleyen Akçay, “Manisa Belediyesi’nin kentin temel ihtiyaçlarının yanı sıra kültür faaliyetlerine büyük önem verdiği bilinmektedir. Bizler de bu faaliyetleri yakından takip etmekteyiz. MABEM’de verilen çeşitli kurslarla hem gençlerin hem de kendini geliştirmek isteyenlerin ilk adresi olmanız Manisa Belediyesi’nin vatandaşlara verdiği önemi göstermektedir. Bu başarılarınızın daim olmasını diliyor, Kültür Müdürlüğü görevinizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Kültür Müdürü Pedagog Kemal Çamlıoğlu da ziyaretinden dolayı Milletvekili Erkan Akçay’a teşekkür ederek, yeni yılda yapacakları etkinlikler hakkında kendisine bilgi verdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu