Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.03.2013 16:30

Bu sene 473.sü düzenlenen Uluslar arası Mesir Festivali nedeniyle Manisa’ya gelen kardeş şehir Çin’in Yiwu kenti Belediye Başkanı Song Yinghao ve beraberindeki heyet Manisa Belediyesi’ni ziyaret etti. Manisa’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Yinghao, kendilerini en işi şekilde ağırlayan Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti.

Mesir festivali nedeniyle kardeş şehrimiz Yiwu’dan gelen heyet, Manisa Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Yiwu Belediye Başkanı Song Yinghao, Başkan Yardımcısı Wang Songjian, Onursal Başkan Zhu Jianfu, Komite Direktörü Jin Zhenghong, Direktör Lou Xiaoming ve Çeviri Merkezi Müdür Yardımcısı Yu Shunong katıldı. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Kardeş Şehir Yiwu’nun Belediye Başkanı Yinghao ve beraberindekileri Manisa’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanvekili Nursel Ustamehmetoğlu, “Sizleri kentimizde görmek bizleri mutlu etti. Bizde geçtiğimiz yıl Ekim ayında Yiwu’yu ziyaret etmiştik. Oradan çok güzel anılarla ayrıldık. Kentinizi çok beğendik. Umarım sizlerde Manisa’dan güzel anılarla ayrılırsınız” diye konuştu. Manisa’da olmaktan dolayı kendilerini çok şanslı hissettiklerini dile getiren Yiwu Belediye Başkanı Song Yinghao ise, “Bizleri burada çok güzel ağırladınız. Öncelikle sizlere bu nedenle çok teşekkür ediyoruz. Tarihi geçmişi, tarımı ve sanayisiyle tanınan Manisa’da bulunmaktan ve Uluslar arası Mesir Festivali’ne katıldığımızdan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Başkan Yardımcısı Açıkdil Kentle İlgili Bilgi Verdi

Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil’de Çin’den gelen heyete Manisa ile ilgili bilgiler verdi. Manisa’nın tarım ve sanayi kenti olduğunu belirten Açıkdil, Manisa’nın tarımı ve sanayisiyle Türkiye’nin önde gelen illeri arasında yer aldığının altını çizdi. Başkan Yardımcısı Açıkdil, Manisa’nın Dünya’nın en iyi yatırım yapılabilir kenti seçildiğinin de altını çizdi. Konuşmaların ardından Yiwu Belediye Başkanı Song Yinghao, Manisa Belediyesi Anı Defterini imzaladı. Daha sonra Başkanvekili Ustamehmetoğlu, Yiwu Belediye Başkanı Yinghao’ya çini işlemeli vazo ile birlikte içerisinde mesir ürünlerinin bulunduğu hediyelerden takdim etti. Yiwu Belediye Başkanı Song Yinghao’da, Başkanvekili Ustamehmetoğlu’na çeşitli hediyeler verdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu