Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.05.2013 17:49

MANİSA Belediyesi’nin Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle hayata geçirdiği ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında, Sarıgöllü kadınlar Manisa’da ağırlandı. Manisa Belediyesi’nin hizmete açtığı projelerin yanı sıra kentin tarihi ve turistik bölgelerini de gezen kadınlar, Manisa’daki değişimi yerinde gördü. Gezilerden büyük memnuniyet duyan bayanlar, kendilerini ağırladıkları için Kent Konseyi’ne teşekkür etti.

Manisa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesinin bu haftaki konuğu Sarıgöllü kadınlar oldu. Manisa Belediyesi’nin kendileri için tahsis ettiği 3 otobüsle kente gelen yaklaşık 90 kişilik bayan gurubunun ilk durağı Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu oldu. Anıtı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve rehberler eşliğinde gezen bayanlar, Manisa’ya böylesi anlamlı bir eser kazandıran Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü tebrik etti. Anıt gezisinin sonrasında bayanlar, Atatürk Gençlik Merkezi ile Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni gezdi. Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı hizmetleri dikkatle inceleyen bayanlar Gençlik Merkezi’nde öğle yemeği molası verdi.

Manisa’nın Tarihine Yolculuk Ettiler

Gezinin öğleden sonraki bölümünde Sarıgöllü bayanlar, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Gönüllü Rehber Canan Çağlayan Akyüz eşliğinde kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da bayanların gezisine katıldı. Gönüllü rehber Akyüz’ün tarihi anlatımıyla Sultan Cami’ni ziyaret eden bayanlar, camiide namaz kılma fırsatı da buldu. Sultan Cami’nin sonrasında Saruhan Bey Türbesi, Muradiye Cami ve Ulucami ziyaret edildi. Ulucami önünde bulunan tarihi Saat Kulesi altında çay molası verilerek, hatıra fotoğrafı çektirildi. Bayanlar, güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek, kendilerini ağırladıkları için Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu’na çiçek takdim etti. Gezi Mevlevihane’nin ziyaret edilmesiyle sona erdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu