Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.05.2013 13:16

YUNT-DER, 7. Yuntdağlılar Kültür Sanat ve Turizm Festivali ile Manisalılar’ı Orta Köy Piknik Alanı’nda buluşturdu. Festivale Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu da katıldı.

Yuntdağlılar Sosyal Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği tarafından bu yıl 7. Kez düzenlenen Yuntdağlılar Kültür ve Turizm Festivali, Orta Köy Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi. Festivale Yuntdağı’nda bulunan 63 köy ve 2 belde ile Manisa’dan gelen yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Festivalde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Vali Abdurrahman Savaş, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ile siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Festivalde yaptığı konuşmada Yuntdağlılara Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamını getiren Başkan Vekili Köroğlu, “Bugün burada siyaset üstü karşılıklı gönül alışverişi yapıyoruz. Manisa Belediyesi olarak festivalin güzel geçmesi için elimizden gelen katkıyı verdik. Çünkü artık bize aitsiniz. Yani Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bir mahallesisiniz. Bize düşen göreve şimdiden başladık, Allah takdir ederse devamını da getireceğiz.” dedi. Festivalde Manisa Belediyesi tarafından çocuklara top hediye edildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu