Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.05.2013 16:28

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Manisa İl Koordinatörü Ahmet Işık’ı ağırladı. Manisa’nın bereketli Gediz Ovası üzerinde yer aldığını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kırsal kalkınmanın desteklenmesi noktasında Manisa Belediyesi olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Manisa İl Koordinatörü Ahmet Işık, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Kurumun yapılanması ve çalışmaları hakkında Başkan Ergün’e bilgiler veren Işık, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun Avrupa Birliği’nin kurulmasını istediği bir kuruluş olduğunu belirterek, tarım ve kırsal kalkınma noktasında Avrupa Birliği Fonları çalışmaları yürüttüklerini söyledi. Manisa’da 2012 yılında faaliyete başladıklarını söyleyen Işık, Manisa’nın 13 bin 100 kilometrekare yüzölçümüne sahip olduğunu, bunun 8 bin kilometrekaresinin kırsal alanlardan oluştuğunu vurguladı.

Gediz Havzası tarımda öncü konumda

Ziyaretleri nedeniyle Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Manisa Gediz Ovası, ayrı bir üretim merkezi. Türkiye’nin de sayılı ovalarından. Tarımsal üretim açısından Gediz Havzası en öncü yerlerden olması sebebiyle de farklı bir yere sahip. Hem hayvancılık, hem tarım noktasında Manisa önemli bir konumda. Sizler de önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Hem yatırım noktasında, hem de Avrupa Birliği standartları noktasında. Büyükşehir oluşumundan sonra, yani 2014 seçimlerinin ardından herhalde tarımsal olaylarla ilgili büyükşehire de sorumluluklar getirecek. Ortak projelere imza atmamız gerekecek. Biz de her türlü bu noktada tüm kurumlarla olduğu gibi, bundan sonraki süreçte Belediye olarak aramızda ortak noktalar neyse, birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu