Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.06.2013 19:38

MANİSA’da 8. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında ‘Gürültüsüz Çevre Sağlıklı Şehir’ sloganıyla bisiklet turu düzenlendi. Magnesia AVM sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinliğe yüzlerce bisiklet tutkunu katılırken, tur sonunda 13 şanslı kişiye çekilişle bisiklet hediye edildi.

Bu yıl 8.’si düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında Manisa Belediyesi ile Magnesia AVM işbirliğinde ‘Gürültüsüz Çevre Sağlıklı Şehir’ sloganıyla bisiklet turu düzenlendi. Bisiklet turunu Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Mümin Deniz ve Magnesia AVM Müdürü Ezgi Çubukçu da izledi. Yüzlerce bisiklet tutkununun katıldığı bisiklet turu Magnesia AVM otoparkından başlayan tur, Lale Meydanı, Fatih Köprülü Kavşağı, Sultan Camii Kavşağı, Cumhuriyet Caddesi, Manolya Meydanı, 8 Eylül Caddesi, Moris Şinasi Kavşağı ve İzmir Caddesi şeklinde devam ederek, yine Magnesia AVM otoparkında son buldu. Tur sonunda çekilişle 13 şanslı kişiye bisiklet hediye edildi. Bisikletlerin Magnesia AVM tarafından hediye edildiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, katkıları nedeniyle Magnesia AVM’ye teşekkür etti. Magnesia AVM Müdürü Ezgi Çubukçu da, çevreci projelere desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu