Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.06.2013 17:25

MANİSA Belediyesi Tunus’ta düzenlenen Türkiye ve Tunus Ülkeleri Kardeş Şehir Antlaşmaları Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Manisa Belediyesi’ni temsil eden Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Al-Monastır Belediyesi arasındaki kardeş şehir protokolünü yeniledi.

Manisa Belediyesi, Tunus’ta düzenlenen ve Türkiye’den 27 belediyenin katılım gösterdiği Türkiye ve Tunus Ülkeleri Kardeş Şehir Antlaşmaları Toplantısı’nda yer aldı. Manisa Belediyesi’ni temsilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu ve Mümin Deniz katıldı. Tunus Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Tunus Başbakanı Ali el-Urayyid, Tunus Belediye Başkanı Seyfullah El-Asram, Manisa, İstanbul, Kahramanmaraş, Keçiören, Kocaeli, Konya, Malatya, Meram, Burdur, Odunpazarı, Samsun, Sakarya, Canik, Selçuklu, Sincan, Şanlıurfa ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin, Tunus'tan başkent Tunus Belediyesi'nin de dahil olduğu 27 belediyenin temsilcileri yer aldı.

Protokol Tazelediler

Tunus temaslarına yönelik yaptığı açıklamada, 1987 yılında Manisa Belediyesi ile Tunus’un Al-Monastır Belediyesi arasında imzalanan kardeş şehir antlaşmasının yenilendiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, “Manisa Belediyesi’ni, Belediye Başkan Yardımcımız Mümin Deniz ile birlikte temsil ederek, Tunus’ta çeşitli temaslarda bulunduk. Türkiye ve Tunus Ülkeleri Kardeş Şehir Antlaşmaları Toplantısı öncesinde bizleri karşılayan Al-Monastır Belediyesi temsilcileri tarafından kültürel geziler gerçekleştirdik. Oldukça sıcak karşılandığımız Tunus’ta, belediye temsilcilerimiz ile kardeş şehir protokolümüze yönelik bilgi alışverişinde bulunduk. Ziyaretimizin son gününde Türkiye ve Tunus Ülkeleri Kardeş Şehir Antlaşmaları Toplantısı’nda yerimizi alarak Manisa Belediyesi ve Al-Monastır Belediyesi arasındaki kardeş şehir protokolünü yenileyen imzaları attık. Al-Monastır Belediye temsilcilerine Manisa’dan çeşitli hediyeler takdim ettik. Hediyelerimizi memnuniyetle kabul eden değerli temsilciler de bizlere Monastır Kalesi’nin tablosu ile şilt takdim ettiler.” Tunus gezisinin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi’nin diğer kardeş şehirleriyle olan işbirliği ve çeşitli temaslarının Al-Monastır Belediyesi ile de artarak devam edeceğini ifade etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu