Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.06.2013 13:43

Manisa Belediyesi yaz aylarına girilmesiyle birlikte asfalt sezonunu açarken bu çerçevede Mimar Sinan Bulvarı’nda da asfaltlama çalışmaları başladı. Çalışmaların bir ay içerisinde tamamlanacağını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, bulvarda trafiğin tek yönlü olarak verildiğini bu nedenle sürücülerin dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Manisa’nın en yoğun araç trafiğinin olduğu Mimar Sinan Bulvarı’nda asfaltlama çalışması başlatıldı. Manisa Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar ilk olarak Fatih Köprülü Kavşağı ile Şoförler Cemiyeti arasında kalan bölümde başlatılırken, çalışmaların toplamda altı etapta tamamlanacağı ve bir ayda biteceği belirtildi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, araç trafiği yoğun olan Mimar Sinan Bulvarı’nda bozulan asfaltın herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için yenilendiğini belirterek, “Toplamda beş kilometrelik bir alanda yapılacak olan asfaltlama çalışmalarını bir ayda tamamlamayı planlıyoruz. Şu anda trafik tek yönlü olarak veriliyor. Bu nedenle sürücülerimizin dikkatli olması gerekiyor” diye konuştu.

25 Bin Ton Asfalt Dökülecek

Mimar Sinan Bulvarı’nda toplamda 25 bin ton asfalt kullanmayı planladıklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Çölü, “Kentimizin İzmir ve İstanbul yönünden girişi olan Mimar Sinan Bulvarı’nda yapacağımız asfaltlama ile araç sürücülerin şikâyetlerini de ortadan kaldırmış olacağız. Çevre yolunun açılması ile birlikte ağır tonajlı araçların da şehir içerisinden geçmeyeceğini düşünürsek, yapacağımız çalışmalarla birlikte bulvarda bozulmaların daha da azalacağını düşünüyoruz” dedi.

Altı Etapta Tamamlanacak

Mimar Sinan Bulvarı’nda çalışmaları altı etapta tamamlamayı planladıklarının da altını çizen Başkan Yardımcısı Çöllü, “İlk olarak Fatih Köprülü Kavşağı ile Şoförler Cemiyeti arasında başlattığımız çalışmalar, daha sonra Cemiyet ile garaj arasında ve garajdan galericiler sitesi olmak üzere devam edecek. Buradaki çalışmalar tamamlandığında yeniden İstanbul-İzmir istikameti yönünde galericiler sitesinden başlayıp Fatih Köprülü Kavşağı yönünde devam edeceğiz. Bir kez daha belirtmek istiyorum. Çalışmalar boyunca trafik tek yönlü verileceğinden sürücülerimiz çok dikkatli olsunlar” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu