14.06.2013 14:56

Jandarma Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü Manisa İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen programla kutlandı. Kutlama programına Belediye Başkanvekili Mimar Azmi Açıkdil’de katıldı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa’da da Jandarma Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Manisa İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen kutlama programına Vali Abdurrahman Savaş, Yargıtay 1. Başkanı Ali Alkan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Belediye Başkanvekili Mimar Azmi Açıkdil, Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Doğru, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ile birlikte Şehit yakınları ve gaziler katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Doğru günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Albay Doğru Jandarma Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümünü kutlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vali Abdurrahman Savaş’ta Albay Doğru’nun ardından yaptığı konuşmada, 174. yılını geride bırakan Jandarma Teşkilatı’nı kutladı. Konuşmaların ardından bomba arama ve narkotik köpeği katılımcılara özel bir gösteri sundu.